Om oss Inni granskauen 

Jeg bor midt i skauen på Sørbråten i Maridalen. Derav navnet. Huset er ei lita rød stue, men med alle fasiliteter, og vi har mange mål tomt ut mot skogen og skogsveier der vi kan trene. Hundene bor sammen alle sammen i en serie av større og mindre hundegårder, og har mange kvadratmeter å løpe på – dog bak gjerder.

 Jeg som driver kennelen er:  Johanne, lege på 54 år med lang friluftsliv-erfaring + diverse medhjelpere.
 Johanne har ”alltid” hatt hund, og har skrevet mye om det å være hundeeier. Vi er mange som driver med hundekjøring i nabolaget. Vi teller sikkert fem kenneler, og dessuten er flere av naboene med og trener hunder sammen med oss. Vi jobber mye med å ha stille og sosiale hunder, slik at naboer ikke skal irritere seg. Vi legger veldig vekt på å sosialisere hundene både mot barn, andre mennesker og andre hunder. Vi håper vi får til det bra nok.
Jeg trener mye og er i de seinere årene blitt mer og mer aktiv i løp. Langdistanse er det vi liker best. Om vinteren kjører vi ofte slede seint på kvelden når skiløperne er gått hjem. Vi går en del på ski med to-til tre hunder av gangen på dagtid i helgene. Om sommeren sykler vi, kjører vogn og går tur med kløv eller bare rusletur. Høsttrening er med vogn om kvelden og natten. Hundene er med nesten over alt, til hytta i Julussdalen ved Elverum; til øya i Risør; og på høyfjellet i Bulien i Hemsedal. Vi er ofte på ulike trekkhundklubb- arrangementer: Finnskogen, Golsfjellet, Femundtunet. Og hvert år er vi på en ukestur i Femundmarka. 

Vi har  siberian husky, og Johanne har vært leder av Norsk Siberian Husky Klubb i noen år Johanne er også medlem av Hakadal Sledehundklubb og Oslomarka Trekkhundklubb, og skriver en del for ulike hundekjørerblader.

Kontaktadresse:Johanne Sundby Sørbråtveien 25, 0891 Oslo, tel 90558704